fbpx

Kako se vrši plaćanje usluga?

 

Popunjavanje formulara

Prvi deo čini prijavljivanje za uslugu. Korisnik bira vrstu članarine prema vremenskom periodu i zatim klikom na dugme “Prijavi se” prelazi na formular za prijavu. Neohpodno je popuniti tačne podatke u formularu zbog povezivanja prijave sa uplatom. Ukoliko uplatu vršite u nečije ime, neophodno je da o tome obavestite adminstratore škole, jer u protivnom neće biti moguće idetifikovati vašu uplatu. 

Ukoliko želite da uplatu izvršite sa računa firme, molimo vas da u neko od polja upišete naziv firme i PIB ili naknadno imejlom nas obavestite da ćete uplatu izvršiti na taj način na adresu: kontakt@learnlish.net. Ukoliko vam je potreban predračun, možete nas kontaktirati na istu imejl adresu sa podacima firme.

U formularu je važno da izaberete način na koji želite da izvršite uplatu.

Opcija plaćanja iz Srbije (rezidenti) podrazumeva uplatu na poslovni tekući račun škole (iz bilo koje pošte/banke/ili putem ebank aplikacije).

Opcija plaćanja iz inostranstva (nerezidenti) podrazumeva plaćanje na poslovni devizni račun škole ili putem PayPal servisa.

Nakon što kliknete na dugme “Pošalji”, stići će vam imejl sa podacima za uplatu. Ukoliko niste dobili imejl, proverite spam/promotions (neželjena pošta) folder ili nas kontaktirajte. 

Plaćanja za rezidente (Srbija)

Ukoliko ste rezident Republike Srbije, uplatu ćete izvršiti na račun škole koristeći podatke koje ste dobili na imejl. Molimo vas da prilikom popunjavanja uplatnice koristite podatke koji su vam dostavljeni (naziv firme i iznos članarine).

Plaćanje za nerezidente (Inostranstvo)

Ukoliko niste rezident Republike Srbije, uplatu ćete izvršiti na devizni račun škole koristeći podatke koje ste dobili na imejl. Prilikom ovakve uplate iz inostranstva, vaša banka će obračunati proviziju koju se obavezujete da uplatite prilikom obrade tog naloga tako što ćete izabrati opciju OUR prilikom slanja novca i koja se odnosi na troškove transfera. 

Druga opcija za plaćanje je uplatom putem PayPal servisa i tom prilikom ćete dobiti na imejl fakturu ukoliko ispunjavate uslove za ovaj način plaćanja.

U zavisnosti od načina plaćanja, može biti potrebno jedan ili nekoliko dana da uplata bude evidentirana (što isključivo zavisi od naplatne institucije koja obrađuje uplatu).